Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Sav konusu yaşama kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

l Yaman sızıntkaloriı önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi sağlamlar.

Yangın merdivenine ehil edinmek makro bir avantajdır. Elbette bu avantajı yaratmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık meşru çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni yapılan güçlü binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında yapım edilmektedir. Ancak bittabi bir yangın merdivenine iye olmak yürekin binanızın yeni olması ya da fazlaca ali olması gerekmemektedir.

Yangın kapisinda panik bar kolu panik takkadak kapının haydi haydi açılması karınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden lüks ölümlü yaşıyor ise yangın bapsı gidiş yönüne selim açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli unsur ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin abesa düşmesidir.

Sizin bâtınin yangın merdiveni projelerini yerinde tasarlayarak projeye oranlı yangın merdiveni uygulamasına beraberinde karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıhun yamanın ve şiddetli ısının hariçarı çıkmasını önlemek derunin kapının sapa üstelik kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çalışmasına olanak sağlamlar. Yangın bapları ekseri otomatik olarak kapanan ve ürkü barı kadar ivedi durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir gözcü da, nitelikli bir yangın kapısının elan erdemli bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın sırasında daha uzun müddet dayanır ve daha az tamir gerektirir.

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Sair bir şart ise bapların bütün bütün yıldızlı duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta göre eğer yangın bapsı olağan zamanlarda kapanmayacak ve açık şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapısının) asıl amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide dokumalmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir acımasızndaki esrar, yangın, yangın kapısı gaz lambası vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu menfi koşulların özge katlara geçişini karışmak veya kabil evetğu derece geciktirmektir.

Report this wiki page